Mallorca, localitzacions per una novel·la

Al llarg del 2013 l’ànima lliure s’ha presentat a Algaida, Porreres, Son Serra, Can Picafort, Llucmajor i Barcelona. És una novel·la, però també ha estat un projecte d’equip gràcies a la gent que m’ha ajudat a fer el booktrailer, el disseny gràfic, la correcció… Un llibre al cap i a la fi du molta feina, però compensa en el moment que algú et diu que l’ha llegit i li ha agradat.

la foto 1-1

El juliol era el tret de sortida per presentar la novel·la al poble d’Algaida de la mà de l’escriptor Gabriel Janer Manila i de l’historiador Pere Fullana al casal Pere Capellà ple de banda a banda. Aquí la cervesa del pla i vins can majoral van oferir un tast dels seus productes.

SONY DSCSONY DSC

SONY DSCSONY DSC

Aprofitant les festes del poble de Santa Margalida el llibre es va presentar a Son Serra de Marina amb l’escriptor Miquel Àngel Mas i a Can Picafort amb la periodista Aina Riera, llocs per on circulen els personatges del relat. I és que és molt important la festa de l’auba, que apareix al llibre on Natxo comença a sentir una bogeria molt gran que el fa confondre la realitat amb al ficció.

SAM_0062SAM_0059

El dimarts 13 d’agost es va presentar al poble de Porreres de la mà de Tomeu Garí, on els pares de na Maria, la protagonista del relat cultiven les seves fruites i verdures que venen a Pere Garau. La calidesa del poble em va encisar en un entorn magnific, el pati del Quarter Vell i on la cervesa del pla no va faltar. Des d’aquí moltes gràcies a una cervesa que tot just acaba de començar, amb molt èxit, i ja figura a l’ànima lliure com l’escollida pels meus personatges a les seves nits de festa.

SAM_0105SAM_0102

SAM_0104

A principis d’octubre el llibre es va presentar al poble de Llucmajor amb les professores Cati Font i Coloma Aulet.

taula femeninapresentació3

Tot just després el 26 d’octubre a Barcelona amb l’escriptora Roser Amills a la galeria Esther Montoriol. Una presentació on es va combinar l’art i la literatura amb menjar de ca na Mindona.

la foto 4(1)la foto 2(1)

la foto 3(1)

Per aquest any que comença esper poder presentar l’ànima lliure al mercat de Pere Garau, així com esperar sentir les opinions dels lectors. Són molts els que m’han ajudat i animat amb l’ànima lliure des d’aquí vull donar les gràcies a tots, en aquest any, que per mi ha suposat veure la llum a un somni.

Gràcies a més dels que he anomenat al text a Joana Maria Matas, Sandra Christiansen, Gemma Puri, Marian Sastre, Magdalena Ripoll, Clàudia Navarro, Cristina Andrés, Esther Montoriol, Victor Pallejà, Laura Estors, Cata, Gil, Vins Majoral, Cervesa del Pla, l’Agrupació Cultural de Porreres, els Regidor de Cultura i festes  de Algaida, Santa Margalida, Llucmajor  i un llarg etc. de gent que s’ha involucrat i m’ha ajudat amb poder donar a conèixer l’ànima lliure.

2 comentarios en “Mallorca, localitzacions per una novel·la

Deja un comentario